ik weet er met mij scheelt,
en zit er met verveelt.
een psychose weer nabij,
dat is er mis met mij.
ik had het moeten weten,
maar was de symptomen vergeten.
dus heb ik bewust gekozen,
om afscheid te nemen met rozen.
ik als lindav stop met schrijven,
voor er weer gewonden achterblijven.
ik bescherm mezelf en anderen,
ik zal toch nooit veranderen.
meer hoef ik niet uitteleggen,
meer hoef ik niet te zeggen.
buiten aan één persoon,
op een ironische toon.
je wou dat ik in schuldgevoelens bleef leven,
nou die hartewens word je gratis gegeven.
en voor de andere freakjes veel zonneschijn,
voor ik definitief verdwijn.
liefs linda EN ZONDER HANDTEKENING!!