Ik,
en geen rest
alleen achtergelaten
ik vind het best
Ik,
alleen elke dag
en geen mens
die dat zag
Ik,
het kon me niet schelen
elke dag alleen
zoals zovelen
Ik,
die geen vrienden meer had
en niemand om haar heen
was het zat
Ik,
alleen
ben gegaan
alleen, naar het nergens heen