mensen denken er vaak niet aan,
waarom zouden ze? het kan toch geen kwaad.
niemand weet waar ze staan,
als de ander hen aan hun lot overlaat.
ze zijn er zich vaak niet van bewust,
het kwaad dat hen werd aangedaan.
stilletjes werden ze gesust,
ze voelden zich voldaan.
maar langzaamaan komt dat gemis,
het ontbrekende plots opgemerkt,
dat hen onthouden is.
hun hart dat op volle toeren werkt.
hun liefde werd misbruikt,
door degenen het meest dichtbij.
het bedrog werd ontluikt,
niemand is meer vrij.