Drukke stilte
Het is zo leeg in mijn hoofd,
maar nog zo vol in mijn hart.
Ik wil je zo graag bij me hebben,
2 seconden voor mijn part.
Ik moet je laten gaan,
ik ga het redden hoor, alleen.
Jij ziet me niet meer staan,
je kijkt zomaar langs me heen.
Elke dag werd ik banger,
gister gooide je het eruit,
'echt, dit gaat zo niet langer,
het is over nu, uit.'