* dreamworld *
De droom poort stond open
Het licht werd steeds feller
Aangekomen sloten 2 zielen
Elkaar aanvullend aan zoekend
Vleide naast de poel neer samen
Zachtjes kabbelend water vloeide
De droomwereld stond open voor
Spiritueel contact
Voor intens geluk en genot
Onverschrokken vlogen
De zielen door een nieuwe wereld
Heen, de droomwereld
Samenvloeiend in elkaar smeltend
Een waterval van passie stoomde zachtjes
Door deze pure zielen heen,
Kleuren veranderde van blauw tot lila
Tot zachtroze, hun vleselijke pure
Verlangens bleven puur
Het hart klopte sneller dan het licht
Hen kon volgen, de droomwereld schudde
Droommeester en droommeesteres ontmoeten
Elkaar in alle vrijheid in alle liefdesvormen
Denkbaar, vlogen van wereld naar wereld
De poort sloot zich langzaam om hen heen
Als 1 kern vloeiden hun lichamen ineen
Het blauwe pulserende licht gloeide
Zij was zo zacht zo levendig droommeesteres
Hij was zo teder zo betoverend zo reëel voor
Droom meesteres het hart pulste het hart bonkte
In een allesoverheersende zucht , verdwenen zij
Als 1 massa in een, de droom zwelde aan
De bron vloeide rijkelijk om zijn stam heen
En samen beleefde zij het zaligmakende
Hoogtepunt die tot veelvuldige extases leidde
De droom bouwde een stevig fundament
In haar lichaam en zij genoot van zijn lichaam