Mijn gevoel zegt me:
"Ik ben je kwijt"
Helpt het nog als ik je zeg
Dat het me spijt.
Ik heb een fout gemaakt
Daarmee heb ik je diep geraakt.
Ik dacht alles zelf wel op te lossen
Die gedachte kan me nu mijn relatie kosten.
Ik kan er niet van slapen
De halve nacht lig ik je aan te gapen.
Ik deed je hiermee erg veel pijn
Maar dat heeft nooit de bedoeling kunnen zijn.
Want ik je nooit willen kwetsen
En ik heb je nooit pijn willen doen.
En ik wil graag een kans om je opnieuw gelukkig te maken
Net zoals toen.
Ik wil voor je knokken
Ik zal opnieuw je vertrouwen moeten winnen
Ik weet dat kan,
dat voel ik diep van binnen.
Zou je mij die kans nog eenmaal willen geven?
Want ik wil bij je zijn, mijn hele verdere leven.
Dit is wat ik je zeggen wou
Omdat ik zo verschrikkelijk veel van hou.
Maverick