De Inkt uit Mijn pen,
hadden Woorden moeten vormen...
Woorden uit het Diepst van mijn Gevoel.
Alle Gedachtes die mijn hoofd Bestormen,
had ik willen Opschrijven,
Zodat ook Jij weet wat ik Bedoel.
Maar het Enige wat ik voor mij zie..,
is een Vel met Blauwe Krassen.
Snippers , Scheuren ,
en een Hoop Verfrommeld Papier.!!
Geen Enkel Woord is op papier gekomen
Het is een CHaos, een Wanboel voor mij hier.!!
Ineens besef ik , Geen Enkel Woord ,
had Beter kunnen Omschrijven ,
wat ik eigenlijk Bedoel ,
dan die Hoop Verwarring die Voor mij Ligt ,
Want het vertelt precies hoe ik me voel ...!!!!