Ik voelde me als herboren, mijn geluk kon echt niet op.
Ik voelde me echt helemaal aan de top, maar nu voel ik me wat verloren.
Jij vraagt me nu om het wat rustiger aan te doen, misschien gaat het allemaal wat te vlug voor je, van het begin had ik al dat gevoel, maar van mijn gevoelens voor jouw kon ik mij echt niet ontdoen.
Ik denk dat ik het wel begrijp, misschien is de tijd nog niet rijp.
Of is het nu al af, was het teveel liefde dat ik je gaf?
Maar mijn god, wat hou ik van jou, en ik zal op je wachten, met al mijn krachten en jij in mijn gedachten.
Maar jij moet nu eerst je eigen ik weer zien te vinden, voordat je met iemand kan binden.
Nog zoveel gevoelens op te lossen, nog zoveel te doen om jezelf weer te verlossen.
Maar mijn lieveke vergeet het zeker niet, ook in de moeilijke tijden, en met al je verdriet, zal ik er zijn en dat is zeker geen schijn!
Want ik hou van jou, en ik hoop tot heel gauw!
YOU, FOR ALWAYS IN MY HEART AND MY SOUL! LOVE YOU