opa is dement,
ik denk dat het komt door de cement
soms kan hij nog helder denken
en me een fijne glimlach schenken
ik hou erg veel van mijn grootvader
khou ervan als ik met hem zijn herinneringen doorblader
Dit alles is geschreven door mij
met opa aan m'n zij.