Voor superspits Wesley Sonck
Razendsnel
Dribbel je
door de verdediging heen
Verdediger na verdediger
Zet je op het verkeerde been
Het doel doemt op
De supporters schreeuwen je voort
Scoren maar !!!!
De bal suist door de lucht
Raakt de vuisten van de doelman
Nog in zijn vlucht
Maar geen enkele keeper
Houdt je nog tegen
De bal gaat erin
We hebben de zege !!!
En zo ging het vorig seizoen
Meer dan dertig keer
We werden kampioen
En jij werd door je inzet
Gekroond tot Gouden Schoen
En nu vandaag negen-acht
Begint eindelijk datgene
Waarop iedereen heeft gewacht
De nieuwe competitie komt eraan
En iedereen weet
Dat jij er ook nu weer
voor zal gaan.
Wes , ge zijt gewoon den beste !!!!!
Gelukkige 24 ste verjaardag