U bent hier ver vandaan
Maar in mijn gedachten zult u altijd blijven bestaan
Waarom bent u niet gebleven
Al was het maar voor even
Dan kon ik nog afscheid van u nemen
Dan waren ze weg....DIE PROBLEMEN!
Problemen zoals vragen
Vragen die ik aan u nog wou stellen
Het is nu allemaal te laat, want u bent er niet meer
En dat doet zo'n verdomde zeer!!!!