Verdwenen zonder haar liefde
Verdwenen
Voordat zij hem haar liefde kon geven
Hij had haar liefde niet gezien
Zijn had hem niet kunnen laten zweven
Verdwenen
Voorgoed
En
Plotseling
Verdwenen
Zij had niet eens haar kans gekregen
Om hem van haar liefde te laten proeven
Misschien was zij wel te verlegen
Verdwenen
Weg
En
Voor altijd
Verdwenen
Nooit in haar leven geweest
Maar toch weg uit haar leven
“Rust zacht”is wat zij nu leest
Verdwenen
Ineens
En
Zomaar
Verdwenen
Nooit liefde met hem mogen delen
Hij blijft in haar lieve hart
Tijd zal wonden helen
Maar toch, verdwenen zonder liefde te delen