9 Augustus 2002
Mag ik even huilen
Wat tranen laten
Voor het hele jaar
Voor iedere dag één
221 kan ik er nu laten vallen
Zoveel dagen zijn er al geweest
Sommige waren geweldig
Sommige waren gevreesd
Ik wil een traan laten
Voor ieder moment dat ik gelukkig was
Voor ieder moment dat ik bang was
En voor ieder moment van stil treuren
Ik wil wel 365 tranen laten
Voor iedere dag van het jaar
Voor ieder moment dat ik gelukkig denk
Ik heb al 16 jaar een geweldig leven
Al 6065 dagen vol plezier, verdriet
En boven al geweldige mensen *
En gelukkig komen er nog zoveel meer
* Dankjewel Papa, Mama, Daniëlle en Tanita
Dat jullie er altijd voor mij zijn hoe dan ook