Toen ik met je vrijde
hielp je me met een probleem dat ik had
alles liep verkeerd
tot ik niet meer met je zat
Maar je hebt wat tegoed van me
je dreigt dat , als ik het niet geef
het mijn laatsta dag word
het laatste dat ik leef
waarom ik je vertrouwde
toen je nog geen smeerlap was
tot je begon te flippen
toen wist ik het pas
ik heb het je beloofd
ik wil gewoon niet
geen uitweg , geen oplossing
en niemand die wat ziet
ik moet wel , sorry
anders doet hij me pijn
ik kan er niks aan doen
wat hij zegt ,zal zijn
Hannah S