Is dit eerlijk gegaan?
Heb je nu echt gewonnen?
deze vraag trekt mij aan
de prijs loopt in de tonnen
Onterecht lijkt mij
Mimespeler, dat is wat je bent
Jij maakt me echt niet blij
Het is of ik je nooit echt heb gekent
Nu rest alleen de teleurstelling
Mag de echte winnaar ooit opstaan?
Jij won onterecht en de verkeerde ging
Ik ben meer met de verliezer begaan