Tja, waarom ik het altijd heb,
ik heb hem ontmoet via het internet.
Hij was getrouwd, dat zei hij meteen,
maar waarom was hij zo gemeen.
Het ging niet goed daar in Eindhoven,
hij ging mij allerlei dingen beloven.
Ik durfde hem eerst niet te vertrouwen,
maar wij zouden een toekomst samen opbouwen.
Tot zijn vrouw zei: ik ga bij je weg,
toen kon hij het niet dat heeft hij gezegd.
Toch bleef het verlangen tussen ons bestaan,
hij is nog één keer geweest en is toen gegaan.
Wel met de belofte terug te komen,
elke nacht kwam hij terug maar dan wel in mijn dromen.
Twee dagen later kreeg ik een mail, het moest over zijn,
hij koos voor zijn vrouw want het deed hem te veel pijn.
En ik, ja ik was hopeloos verliefd,
wat deed het me ongelofelijk veel verdriet.
Hij weet niet wat hij mij heeft aangedaan,
ik heb het uitgelegd maar hij heeft het niet verstaan.
Ik wil zo graag vergeten dat ik van hem houd,
maar als ik daaraan denk dan krijg ik het koud.
Ik heb de hoop nog niet opgegeven,
heb veel gewenst maar nog niets gekregen.
Ik zou eigenlijk verder met mijn leven moeten gaan,
maar het is al weken stil blijven staan.
Waarom heb ik toch zoveel verdriet,
tranen stromen over mijn wangen maar niemand die het ziet.
Hij wil het niet zien, hij wil het niet horen,
ik weet het, ik heb de strijd verloren