jij.........
nee liefde is niet alleen mooi;
´t voelt alsof ik vast zit,
vast in een hele zware kooi...
nee het is niet allemaal zonneschijn;
vriendschap en liefde,
overal waar dat is zal er ook pijn zijn....
ik geef je al m´n liefde en steun;
al m´n warmte,
wanneer jij weer van pijn gilt en van pijn kreunt....
ik doe daT allemaal voor jou
maar wat doe jij voor mij??!!?
helemaal niets...weetje wat jij doet?!
steekt messen in m´n hart!!
dat doe jij!!!
-.x-x-x-
p.s. ik mag dan wel nog maar 13 zijn...maar wees op je hoede mensen kunnen zo scheinheilig zijn..zelfs de mensen waar je het echt niet van verw8...be carefull