Zou je me kunnen zien in je hart,
als je ogen blind waren,
Hoe zou je me vinden in de donkere nacht,
als je me nooit zou kunnen zien,
zou je me mooi vinden,
Hoe zou je weten dat ik er was,
als je oren me niet zouden kunnen horen,
en je op de tast moet zoeken naar mijn droom,
die zo graag verstrengelt is in je gedachtes,
zou je me horen als ik binnen kwam,
Zou je me nog steeds kunnen voelen,
als je handen nooit waren ontwikkeld,
zou je me vast kunnen houden in gedachtes,
of is deze droom dan langzaam een illusie geworden,
Zou je me kunnen vasthouden,
Zou je van me kunnen houden,
als de liefde niet in je was ontwikkeld,
of zouden de dromen dan grauwer zijn dan as,
en de wereld harder dan diamant,
zou je van em kunnen houden...