Een vriendin.
Op een dag zomaar onverwachts
Kruiste jij mijn levenspad
Het klikte tussen ons, en het voelde goed
En na je eerste mail, kreeg ik iets meer levensmoed
Zeker toen je schreef hoe je over me dacht
Een waardevol persoon voor jou,
Het gaf me tenminste kracht
Na te denken over een vriendin voor het leven
Die mogelijkheid had ik allang opgegeven.
Ik weet nu zeker dat je mijn pad op ’t juiste moment bent ingeslagen
Ook weet ik waar ik nu terecht kan met mijn moeilijke vragen
Ik denk er nu veel minder aan, uit het leven te gaan
Omdat jij plotseling tussen deze gedachten bent komen staan
In je ogen heb ik eerlijk en oprechtheid gelezen
Ik ben nu niet meer bang om met mijn verdriet alleen te wezen
Wees ervan bewust dat dit wederzijds zal zijn
Want je kunt ook bij mij terecht met alle verdriet en pijn.
Rosie