Pff..
Niemand ziet mij nog staan.
Ze laten me allemaal maar begaan.
Waarom doen ze mij zo'n pijn?
Wat zou er verkeerd gegaan zijn ?
Hebben ze gewoon hun kuur ?
Of is het misschien voor langere duur ?
Ik zoek een antwoord op deze vragen.
Want ze blijven door mijn hoofd wagen ...