ik wil alles uit het leven halen
genieten van mijn tijd op aarde
de hele wereld rondreizen
alle plekjes ontdekken
mensen leren kennen
en van andere culturen proeven
leven!
mij geen zorgen te moeten maken
vredig 1 zijn met de natuur
mij vrij voelen
zonder stress,zonder vrees
leven!