Ik heb wel eens van die dagen
dan heb ik een hekel aan alles en iedereen
net zoals nu
voel ik me weer eens ontzettend alleen
Alles wat ik doe, doe ik fout
dat maakt me nog humeuriger dan ik al ben
maar ik heb gewoon een uitlaadklep voor m'n buien nodi
ben ik blij dat ik deze site ken
Hier kan ik me lekker even uitleven
en zeggen wat er op m'n hart ligt
Soms met gewone woorden
soms met een heel gedicht
Ik heb nu zin om alles eruit te gooien
want er ging vandaag veel fout
mensen hebben me teleurgesteld
Maar goed, dat laat me koud
Nou, eigenlijk niet
ik kan daar absoluut niet tegen
mensen die me in de steek laten
Misschien dat ik daardoor zo'n rothumeur heb gekregen
Ik ga maar weer stoppen
ik schrijf vast nog wel een keer
Ben ik in een goede of slechte bui:
je ziet me wel weer