Ik ben een freak
verslaafd aan de pen,
die beelden omtovert
in heerlijke woorden.
Mijn inspiratie haal ik
uit de kleinste dingen,
van alledaagse gewoontes,
die het menselijke oog krijgt.
Een kind dat speelt,
een film die ik zie
een lied welke ik hoor,
een artikel dat ik lees.
Het is maar een greep
uit mijn inspiratiebron,
die eeuwig durend stroomt
door mijn gedachten.