Mijn god, heel de dag maar denken aan jou, hoeveel ik wel van je hou.
De twijfel die me dan weer besluipt, het enge gevoel dat in mijn hart kruipt.
Houd ze nog wel van mij, want ze wil me nu niet meer dichtbij!
Denken, altijd maar denken, mijn gedachten staan niet stil, in mijn hoofd lijkt het wel een gegil!
Die onzekerheid maakt me ook zo gek, ben bang te vallen op mijn bek.
Soms wou ik dat er in mijn hoofd een knopje zat, dan zette ik al mijn gedachten voor eventjes plat.
Maar dat is er niet, en voorlopig is er alleen dat stille verdriet.
Om jouw zo te moeten missen, nee, ik kan je echt niet meer uit mijn gedachten wissen!
Van jouw zoveel te houden, met de gedachte samen een toekomst op te bouwen.
Maar ik heb geduld, totdat de toekomst zichzelf onthult!
FOR EVER IN MY HEART