Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Deinend op de golven van magie
Deinend op de golven van de magie
Licht gedimd
Gordijnen gesloten
Muziek
Zachtjes aan
Met z’n
Tweeën
Al deinend
Op de
Golven
Golven
Van muziek
Golven
Van vertrouwen
Golven
Van gevoel
Het is
Zo magisch
In dit
Kleine
Kamertje
Samen
Jij en ik
Deinend
Op de magie
Tussen jou
En mij
Golven
Van zorgzaamheid
Golven
Van tederheid
Fluisterend verder
Op onze eigen
Golven
Van magie
Reacties op dit gedicht
Emotions vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
aphrodite
:
Zondag, augustus 11, 2002 11:46
wow, alweer een prachtig gedicht van jou.Veel liefs en doe zo verder xxx
Over dit gedicht
Auteur:
Emotions
Gecontroleerd door:
DiAngeli
Gepubliceerd op:
11 augustus 2002
Thema's:
[Liefde]
[Wij]
[Delen]