Ik droomde dat ik vliegen kon
ik vloog hoog boven de wolken
De wolken leken wel golven van de zee
'S morgens kwamen de vogels mij wakker maken
met hun vrolijk gezang.
We speelden verstoppertje achter de wolken.
Hoog in de lucht ...
Opeens voelde ik nattigheid...
Was dat regen ?