zouden de mensen
in Nederland vandaag nog
op extreem stemmen
Pim Fortuyn vermoordt door een extreme linkse Nederlander
Als we de media mogen geloven, moeten we extreem rechts steunen ( meningsvrijheid of zoiets:-)) alsof een politieker nog een partijmening heeft, waarom lopen ze dan over naar andere partijen als hun partij in de problemen geraakt?
Het Midden-Oosten
Elke dag extreem geweld
Door extreem geloof
Hoe kan iemand met 1 hersencel op extreem stemmen, na 11 september, als je ziet tot wat extreem geloof kan leiden (lijden) in Israël, Palestina,… ?
Zou dat ‘extreem rechts’
Nog even populair zijn
Vandaag in frankrijk?
Hetzelfde rechtse gedachtegoed in frankrijk nu, tijdens de verkiezingen, massaal op Le Pen
Dan een mislukte aanslag op een president en plots iedereen tegen extreem rechts?
Extreem rechts, links zijn politieke partijen die leugens verkopen om stemmen te lokken, maar eigenlijk het liefst van al in de oppositie blijven; kritiek geven, mensen en ideeën afbreken is nu eenmaal eenvoudiger dan iemand de hemel inprijzen…
Deze haiku’s zijn overpeinzingen van