Ik voel me zo alleen
Zo leeg en zo eenzaam
Jij bent er niet
Jij bent er niet voor mij
Elk probleem moet ik alleen oplossen
Zonder jou aan mijn zij
Voelt alles zo leeg
Een knuffel, een kus
Is alles wat ik wil van jou
Een woord, een gebaar
Is alles wat ik nodig heb
Om verder te leven
Te weten dat ik je snel zal zien
Niet hier, maar daar
In een wereld hier ver vandaan
Daar zal ik je weer zien
En alles zal hetzelfde zijn
Eenzaamheid is wat ik voel
Nu jij hier niet meer bent
Elk gesprek dat ooit is geweest
Lijkt verleden tijd
Nooit meer jou
Is dat nou echt hoe het moest zijn