Een blik in de spiegel.
Ik zie,
Verdriet.
Ik ben verdwaald,
In mijn gedachten.
Tranen,
Als regen.
Lopen langzaam,
Als verdwenen geluk,
Naar beneden.
De warmte van vuur,
Is veranderd,
In kille kou.
In angst.
Toch moet ik op verwerking wachten,
Al duurt het,
Een eeuwigheid.