Verlaten wordt ik telkens weer
Telkens die pijn keer op keer
Ik kan het nooit eens echt goed doen
En daar wringt dan steeds de schoen
Ik zoek de manier al tijden lang
En de liefde waar ik zo naar verlang
Het streven naar is dan teveel een doel
Het lukt zo nooit het eindigt steeds koel
Ik zal weer moeten verder gaan
Ook voelt het slecht alleen te staan