Liefde wil jij me geven,
liefde voor het eerst in mijn leven.
Leer me wat liefde betekend,
Leer me wat liefde hoort te zijn,
Leer me hoe liefde zegent,
Leer me liefde doet geen pijn.
Help me de twijvel te begraven,
leer me de pijn aan God over te dragen.
Ik wil zo graag God en ook jou vertrouwen,
zodat ik mijn leven kan gaan opbouwen,
niet meer stukmaken en alleen maar pijn,
ik wil werkelijk gelukkig zijn.
Help me te leren te leven,
help me werkelijk aan God te geven.
Deze wens komt uit mijn hart heel diep,
en is wat ik al eerder tegen een ander riep.
Ik roep het nu vooral naar God maar ook jou,
leer me wat betekend ik hou van jou.