mama,
Laat me de hoogste berg beklimmen,
lopen over onbekend land,
laat me naar prachtige zonsondergangen kijken,
laat me lopen onder de zon die brand,
laat me lopen over werlaten woestijnen,
laat me meevaren met woeste winden,
de wereld de bron zijn van mijn leven,
mijn reizen het film in ieders geheugen,
moeder laat me vliegen naar verre bestemmingen,
voedt me met je liefde, laat me je liefde beleven,
en laat me leven op mjn eigen benen,
moeder, ik zou zo graag willen reizen,
met de wind in mijn rug en zon in mijn gezicht,
zou je me los kunnen laten,
zou je die navelstreng nog eens door kunnen knippen,
zodat jou ziel me nooit zou verlaten,
mama, eens zullen we weer herenigd worden,
zou het weer als voorheen zijn,
maar mama, zou je me kunnen laten gaan?