pilletje hier,
pilletje daar
en dan maar slapen
en hopen dat je nooit meer
wakker komt.
Je begint je suf te voelen
je begint je moe te voelen.
en dan denk je:
eindelijk is het voorbij
eindelijk zal mijn pijn
weggaan en het leven uit
me wegvloeien.
Maar dan kom je wakker
en ben je kwaad dat je nog
leeft.
Ben je boos omdat je de pijn
nog voelt
Je begint je zelf te haten
omdat het leven nog niet
voorbij is.