Als ik naar jou kijk als ik in jou ogen
Kijk , gebeuren er zoveel dingen zoveel
Warmte om mij heen als jij lacht
Als ik aan jou denk zie ik zoveel kleuren
Tegelijk zelfs de regenboog heeft niet zoveel
Mooie kleuren die jou hart laat zien voor mij
Als ik jou kus , zweef ik in de 7de hemel
En gaat hij een stukje open voor mij en jou
Als ik dichtbij jou ben droom ik over jou
En mijn gedachten zijn de jouwe
Als ik naast je lig voel ik mij zo geborgen
Zo geliefd door jou, jij die mij zo liefheeft als
Geen ander in mijn leven, jij die mij zo bemint
Als ik tegen jou aanlig in het donker het stilste
Van de lange nacht, vervul jij mijn wildste fantasieën
Die tot leven komen als ik je aanraak zachtjes daar
Overal waar ik komen mag van jou
Als ik tegen praat zie ik jou lippen zachtjes minnekozend
De mijne zoekend en voel jou warmte overal om mij heen
Als ik naar jou lach straal jij van geluk jou tedere ogen die mij
Liefelijk aankijken smachtend naar die warme kus die bevrijdende
Kus die ik jou geven zal, als jouw lippen de mijne zachtjes raken
Dan is de passie ontwaakt het vuur gaan branden in ons 2 onze
Lichamen verstrengeld ineen, teder beminnend liefkozend
De liefde mooier dan de mooiste zomerzon die schijnt boven ons
Schijnend In ons liggend in een bed van bloemen gevuld met rozen
Die geurend kleurend onze liefde betuigen ons verheffen naar verre oorden
Waar onze dromen overgaan in echte liefde voor elkaar die liefde
Gefundeerd gebouwd op wederzijds verlangen naar elkaar en naar de zoete liefdes nacht