De manier, waarop jij zo aanwezig bent
Die stille verlegen lach
Maakt mijn hele dag weer goed
Jij betekent zoveel voor me
Het is niet in woorden uit te drukken hoeveel
Ik probeer het vaak te zeggen
Met vier simpele woordjes 'ik hou van jou'
Maar die lijken zelfs te weinig
Om uit te drukken hoeveel ik echt van je hou
Dag na dag ik word steeds verliefder
Op een jongen, die mij het gevoel geeft
dat ik veilig bij hem ben
Ik kan bij jou de sterkste stormen doorstaan
Soms kom ik zwak en verdrietig naar je toe
Jij luistert en doet een arm om me heen
Ik besef dat ik er niet alleen voorsta
Als jij er niet bent
voel ik me zo eenzaam en verdrietig
ook al weet ik dat we snel weer bij elkaar kunnen zijn
Je moet weten, dat elke seconde zonder jou
Voelt als een zomerdag zonder zon