Niemand weet hoe het was
Ik vond het eigenlijk helemaal niet leuk
Je was zo jaloers op mij
Op alles wat ik deed op alles wat ik heb
terwijl je dat helemaal niet hoeft te zijn
Je deed zo lullig
Ik mocht niet praten over hem
Deed je zo omdat je hem niet mag
Nee dat kan niet, hij is ook een vriend van jou
waarom
Hij is mijn vriend en jij mijn vriendin
Ik maak voor jullie allebei tijd vrij
Maar wat krijg ik van jou
Helemaal niks, behalve gezeur over hem
en mij
Waarom kan je nou niet accepteren dat ik nu iemand heb
Iemand heb, die mij begrijpt
Die mijn kant kiest in een ruzie
Die naar mij luistert als het even niet zo lekker gaat
Iets wat jij niet kan
Niet begrijpt
Ik wou dat we nog steeds goede vriendinnen konden zijn
Maar op deze manier wil ik niet doorgaan
Binnen een vriendschap moet je elkaar accepteren
Maar nee jij kan dat blijkbaar niet
En dat doet mij heel erg pijn