Lepels, vorken en messen
Attributen voor tijdens het eten
Samen met een paar met wijn gevulde flessen
Wat heb ik al vaak zo aan tafel gezeten
Het bestek dat je leven maakt
Het tekent en kleur geeft
Is niet voor een ieder een uitgemaakte zaak
Vaak raak je beschadigt door wat er bij een ander leeft
Attributen getekend door het leven
Je draagt ze met je mee
Het is een deel van, niet voor even
maar je doet er je hele leven mee