uw schoonheid verblind deze wereld
al het lelijke verdwijnt
als u als heilige maagd verschijnt
met u wijze lessen
haalt u het beste uit mensen
de kracht van de kosmos
leeft in uw hart
mensen in nood helpt u
anderen die de kracht misbruiken
krijgen alles drie keer zo hard terug
u opent uw deuren
geeft rust en harmonie op deze wereld
altijd is er wel ergens ruzie,oorlog of haat
maar uw schoonheid doet het ons vergeten
ooit zal iedereen leven in vrede
daar zorgt u wel voor
samen met onze krachten
eens per maand kijk ik naar de heilige maan
en zie ik u naar me lachen
ik dank u voor u vertrouwen
en uw liefdadigheid!