ik ben de strooie vogelverschrikker,
nutteloos
in mijn hoge hoed,
een vogelnest
ik zou de vogels kunnen haten
maar ik kan het niet
ik zou de vogels kunnen wegjagen
ik zou ze kunnen strelen
ik zou kunnen weggaan
weggaan uit mijn wereld
maar ik kan me niet bewegen
ik haat mijn wereld
want ik ben zoooo nutteloos