Verandering neemt tijd
Seconden kan voldoende zijn
Soms kost het meer tijd
Te weinig tijd is nooit fijn
Als een klok de tijd wegtikt
Je een wedren houden moet
De vraag bovenkomt, ben ik wel geschikt
om verder te gaan op deze voet
Weet dan dat de klok in je voordeel tikt
Je het kan en al eens eerder hebt geflikt
Om de tijd voor te blijven
en zo het geluk bij je in te lijven