Het leven is iets moois, zie het als een boek.
Je kunt er veel leren, je gaat naar dingen op zoek.
Je kunt het leven maken zoals je wil, een mooi en gelukkig leven...dat is iets waarnaar je kunt streven. Maak keuzes en doe dingen die JIJ wil doen. Zoek de liefde denk niet terug aan TOEN. Kijk vooruit, het kan beter worden en mooier. In het leven krijg je te maken met zoveeld dingen en elke keer leer je meer. Je doet ervaringen op, leert waar je goed in bent. Je gaat met mensen om tot je ze heel goed kent. Maak je leven mooi en waardevol, blijf niet hangen in een donker dal, maar doe energie op en maak lol.