mijn gedachten op papier...
kon ik mijn gevoelens maar verwoorden...
jij leest ze misschien anders dan ikke hier...
helaas door de letters gaat er zoveel verloren...
kon ik me gevoelens maar uiten...
zodat je de betekenis ervan kon horen...
zonder tegen de weerstand te stuiten...
door het gebrek aan letters voor de woorden.