Lieve Daan
Ik hoop dat je me het kunt vergeven,
want ik weet niet of ik wel met deze schuld verder kan leven.
Die avond wilde ik jou,het liefst erg gauw,
Ik keek op de klok en het was half tien,ik nam nog een biertje
maar ik wist niet dat ik door dat biertje dingen zo anders kon gaan zien.
Ik deed dingen die niet door de beugel konden,
en op dat moment kon het me geen reet schelen wat anderen daarvan vonden.
Maar Daan geloof me ik deed het allemaal voor jou,
en ik had geen idee dat je zo reageren zou.
Eigenlijk had ik het kunnen weten
maar die onzekerheid wilde ik die avond nou juist vergeten.
Ik vraag niet van je of je het vergeten wil
maar ik vraag of je het me vergeven wil.