Ik mis........ Mijn hand in de jouwe,jouw hand in de mijne.
De blijdschap en het geluk dat in mijn hart verscheen, jouw zachte armen om me heen.
Ik mis het zonnetje in mijn leven, de liefde die jij mij alleen maar kan geven.
Jouw mooie lach, elke dag
Je ogen die me stralend aankijken, die elke keer weer mijn leven verrijken.
Ik mis het lachen, het samen praten, het elkaar verstaan zonder woorden, nee jou zal ik nooit verlaten.
Het samen stoeien, het naar elkaar toegroeien.
Jouw mis ik gewoon, jouw hele persoon!
Nu is elke dag zonder jouw een hel voor mij, ik wil je gewoon heel dichtbij.
Ik weet dat ik heel veel om je geef, en in mijn gedachten alleen bij jouw leef.
Want jij bent mijn heden en mijn toekomst, mijn eeuwig verlangen, nee jouw kan niemand vervangen.
Ook al zijn we nu appart, onze liefde staat geschreven voor eeuwig in mijn hart.
FOR EVER