jij droomt, ik droom
in een droom ontmoeten wij
samen zijn we voor de nacht
dromen over hoe we zongen en lachten
dromen een weerspiegeling van onze gedachten
jij denkt aan mij, ik denk aan jou
want het is onze enige vasthou
dromen van ons samen van jou en mij
maar er komt een eind aan de nacht is voorbij...