Geloven is een kunst op zich,
Geloven is niet iets wat je zomaar even doet,
En op sommige momenten weet je even niet,
Wat je nou wel en niet geloven moet.
Soms gebeuren er dingen,
Die je niet verklaren kan,
Waarom worden de aardigste mensen ernstig ziek,
Terwijl een moordenaar bij wijze van spreke rustig verder leven kan..
En je zegt zo snel:
Waarom gebeurde het nou juist hem of haar
Als je het iemand niet toewenst dan zijn zij het wel,
Zij staan immers altijd voor iedereen klaar…
En dan is het soms moeilijk om te geloven,
Dat God er is en dat hij weet wat hij doet,
Soms is het zo ontzettend moeilijk om dat te geloven,
Dan weet je niet meer, wat je ervan denken moet…