Ik wist het al, dit was perfect. Bij jou zijn, liefde voor elkaar en respect. Dit was alles wat ik wensen kon. Hier zijn samen met jou, samen werken is zoals het begon. Het blijft geweldig en wordt niet saai, het is als water in een baai. Wij horen samen voor nu en altijd, met jou kan ik alles aan, het kan beginnen...de strijd. Dit moet gewoon eeuwig duren. Minuten, maanden, dagen en uren.