Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Even gewetenloos
Even gewetenloos
Boven het gekabbel van de zee
op een luchtbed deinend
hoor ik plots een zachte stem
mijn gedachten ondermijnend
Pas op dat je niet verbrand
smeer je nog wat beter in
het luchtbed maar weer naar de kant
negeren heeft geen enkele zin
's Avonds eten aan het water
de hoeveelheid maakt niet uit
komt ze met een nieuwe kater
dat m'n broek straks niet meer sluit
En het doorzakken daarna
met een wijntje of een biertje
is ook al teveel gevraagd
ze gunt me geen enkel pleziertje
Het is de stem van mijn geweten
die TE goed op me past
maar de volgende vakantie
sluit ik haar op in de kast
Of...was ik beter voor de stem gezwicht
want roodverbrand en half bezopen
met open broek rondlopen
is eigenlijk ook geen gezicht!
Reacties op dit gedicht
Nina Laverona vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Isaiah
:
Maandag, oktober 11, 2004 02:43
Heel mooi beschreven....ontzettend leuk gedicht
bunnie
:
Dinsdag, augustus 13, 2002 20:55
heel leuk geschreven.
pas meegemaakt met de vakantie zeker.
echt leuk.
groetjes bunnie.
Over dit gedicht
Auteur:
Nina Laverona
Gecontroleerd door:
Robski
Gepubliceerd op:
13 augustus 2002
Thema's:
[Fictie]
[Humor]
[Zomer]