Jij bent er altijd voor mij
Als ik me rot voel maak jij me blij
Met jou kan ik altijd praten,
jij zal me nooit verlaten
Voor raad of hulp kan ik bij jou terecht
jij bent zo lief, eerlijk en oprecht
zonder jou zou het moeilijker zijn,
maar met jou vind ik het fijn
met jou als moeder sta ik nooit in de kou,
hiermee wil ik je zeggen dat ik heel veel van je hou!