Daar dwarrelt de eerste sneeuwvlok…
al snel lijkt het of heel de wereld bedekt is
met een sneeuwtapijt
raar hoe 1 sneeuwvlokje zoveel herinneringen
tevoorschijn doet komen
raar hoe 1 sneeuwvlokje zo’n mooi geheel kan vormen
kleine sneeuwvlok, je doet me denken aan iets
iets waar geen enkel mens zal aan denken
als hij jou naar beneden ziet dwarrelen
je bent iets heel speciaals,
misschien besef je het zelf niet
Je kan deel uit maken van een sneeuwbal,
waarmee verliefde mensen achter elkaar hollen,
je kan deel uitmaken van het eerste sneeuwtapijt ,
waar iedereen zo verliefd op is
je kan het sneeuwvlokje zijn dat op een kussend koppeltje hun neusje valt
Voor velen ben je een gewoon sneeuvlokje,
voor mij ben je een herrinering aan een mooie tijd…
een tijd die ik nooit meer zal vergeten…